Фризьорски услуги

Професионален стил

Ако желаеш ще отнемем перманентния ти цвят. Ще направим косата ти трайно гладка, трайно къдрава, блестяща или каквато пожелаеш ти. Ние, твоето студио, ще ти предложим най-добрите продукти, с които да се погрижиш за своята коса и вкъщи.

Предлагаме ти възможността да ни наемеш за всеки твой специален повод: сватба, кръщене, тиймбилдинг.

Нашата визия

„M-style“ е уютен и модерно оборудван салон за красота. Студио „M-style“ е за всеки, който обича съвършенството и добрата визия.

Работим с утвърдени и висококачествени продукти. За нас всеки клиент е единствен,  уникален и заслужава специално внимание и отношение. Целта ни е да подходим индивидуално към всеки един от Вас.

Какви фризьорски услуги предлагаме…?

Услугите, които предлагаме включват: фризьорство, боядисване, дълготрайно изправяне, поставяне на ексетншъни, поддръжка на екстеншъни, дълготраен обем в корена, терапии за възстановяване на коса и много други.

Ако имате нужда от нова визия или елегантна прическа, ако искате да изглеждате зашеметяващо като от списание, заповядайте при нас! Ние ще надминем очакванията Ви!

Удължаване на коса

Преди да направите удължаване или сгъстяване на косата, задължително трябва да се посъветвате със специалист от салона. Той ще Ви препоръча най-подходящия метод и коса, съобразявайки се с вашите желания и тип коса. Допълнително вградената коса трябва да съответства задължително по цвят и структура на собствената, а трайността може да достигне до 2-3 години.

По отношение на поддръжката на косата – няма никакви специални изисквания, тъй като косите, с които се работи в салоните на „Ели-M-style“ са със 100% запазена кутикула, косъмът е много жив и еластичен и няма да се оплита, ако я разресвате редовно. С новата си коса ще можете да плувате, да спортувате, да я боядисвате и стилизирате както пожелаете.

В нашият салон може да намерите невероятно богат избор от всякакви цветове,структури и опашки, а най-важното – ВСИЧКИ СА АБСОЛЮТНО ЕСТЕСТВЕНИ!

Фризьорството е изкуство, което комбинира в себе си редица техники и похвати за правилното подстригване и подреждане на косата в съответствие с индивидуалните характеристики и модните тенденции. Таланта и личните умения  на добрият фризьор имат много важна роля. Всичко това може да намерите в „M-style“.

Подходящата прическа играе основна роля в цялостната визия, самочувствие  и представяне на една дама в обществото, бизнеса и на работното място. Високата компетентност и лични качества се доказват с години. Обикновено хората изграждат мнението си за нас още при първата среща. Много жени не променят прическата и цвета на косата си дълго време. Тази промяна може да бъде и коренна и преобразяваща, ако ги консултира добър фризьор и постигне подходящата за тях прическа.